Памела Андерсон у шикарній сукні вийшла на зелену доріжку кінофестивалю в Цюріху
Памела Андерсон у шикарній сукні вийшла на зелену доріжку кінофестивалю в Цюріху

Памела Андерсон у шикарній сукні вийшла на зелену доріжку кінофестивалю в Цюріху

Актриса знялася в картині онуки знаменитого режисера Френсіса Копполи Джії. У картині Памела Андерсон зіграла роль танцівниці.

Знаменита канадсько-американська акторка і фотомодель Памела Андерсону красивій сукні вийшла на зелену доріжку 20-го кінофестивалю в Цюріху, повідомляє Daily Mail.

57-річна зірка "Рятувальників Малібу" для заходу обрала ніжний образ, одягнувши блідо-рожеву сукню і накинувши на плечі відповідну шаль та атласні туфлі-човники на шпильці.

Памела продемонструвала свою природну красу, з'явившись на публіці абсолютно без макіяжу. Вона зібрала світлі локони в низький пучок, а з прикрас одягла маленькі сережки-гвоздики і каблучку з діамантами.

Памела Андерсон на кінофестивалі у Швейцарії
Фото: Getty Images

На заході фільм Джії Копполи, онуки знаменитого режисера Френсіса Форда Копполи, "Остання танцівниця", в якому Памела зіграла головну роль, отримав премію "Золоте око" за найкращий фільм на кінофестивалі.

"Я дуже рада, що фільм знайшов відгук у людей і що він їм подобається. Коли я прочитала сценарій, я відчула, що це питання життя і смерті, я повинна знятися в цьому фільмі. Усе, що пов'язано з цим, я вже чула у своїй голові. Я просто говорила їй Джії Копполі, що ніхто інший не зможе це зіграти, крім мене. Це було так хвилююче", — поділилася актриса.

У картині героїня Памели Шеллі намагається зрозуміти, що робити далі, намагаючись налагодити напружені стосунки з донькою після багатьох років роботи танцівницею.

На думку журналістів, останнім часом кар'єра Памели переживає значний підйом, чому сприяв успіх її документального фільму Netflix "Памела. Історія кохання", номінованого на премію "Еммі", і її бестселерів-мемуарів "З любов'ю, Памело", які стали бестселером.

Раніше, 14 червня, Фокус писав про те, що Памела Андерсон відзначила першу річницю свого бренду Sonsie Skin.

Теги за темою
актриса
Джерело матеріала
loader