На Київщині запрацював 17-й Центр життєстійкості
На Київщині запрацював 17-й Центр життєстійкості

На Київщині запрацював 17-й Центр життєстійкості

У Ржищеві Київської області розпочав роботу 17-й у регіоні Центр життєстійкості для підтримки родин військовослужбовців та внутрішньо переміщених осіб.

Про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

"Цей простір для підтримки та відновлення став сімнадцятим на Київщині. У центрі надають юридичну, психологічну та соціальну допомогу, а також координацію з медичних питань. У партнерстві з Центром зайнятості тут пропонуються послуги з працевлаштування та підготовки документів для отримання грантів", - йдеться у повідомленні.

На Київщині запрацював 17-й Центр життєстійкості - Фото 1

Зокрема, у Центрі життєстійкості можна отримати консультацію професійного психолога та юриста; пройти діагностику психологічного стану; навчитися технік емоційного відновлення; долучитися до груп підтримки людей зі схожими життєвими ситуаціями; долучитися до активностей, які допоможуть упоратися з емоційним виснаженням.

На Київщині запрацював 17-й Центр життєстійкості - Фото 2

"Звернутися сюди можуть родини військовослужбовців, внутрішньо переміщені особи, а також усі жителі Ржищівської громади, яким потрібно впоратися з тривожними думками, пережити втрату або знайти ресурси й заняття для емоційного та фізичного відновлення. Послуги для населення – безоплатні", - зауважили у Київській ОВА.

На Київщині запрацював 17-й Центр життєстійкості - Фото 3

Проєкт реалізується у межах програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої першою леді України Оленою Зеленською.

Як повідомлялося, в Україні діє 179 центрів життєстійкості.

Фото: Київська обласна військова адміністрація

Джерело матеріала
loader
loader