Леся Нікітюк розсекретила бойфренда: хто став обранцем ведучої та що про нього відомо
Леся Нікітюк розсекретила бойфренда: хто став обранцем ведучої та що про нього відомо

Леся Нікітюк розсекретила бойфренда: хто став обранцем ведучої та що про нього відомо

Оскільки напередодні ЗМІ розсекретили особистість коханого Лесі Нікітюк, ведуча вирішила не приховувати особисте життя. Вона опублікувала фото з ним і підтвердила роман. Show 24 розповість, що відомо про обранця Нікітюк.

Бойфренд Лесі Нікітюк – 28-річний Дмитро Бабчук – український військовослужбовець. На його сторінку в інстаграмі підписано понад 37 тисяч людей. У біографії свого акаунту Дмитро називає себе "пенсіонером ЗСУ" та "наступним мером Одеси".

Його сторінка наповнена здебільшого кадрами у формі та екіпіруванні. Бабчук почав служити в армії до повномасштабного вторгнення, з 20 років (а саме 2016 року) він присвятив життя військовій справі. Спершу був у морській піхоті, згодом в окремому підводному протидиверсійному загоні, також у 73 окремому морському центрі ССО. Зараз не розголошує, у якій структурі перебуває. Вочевидь, він побував на багатьох напрямках.

Невідомо, як би склалося моє життя, якби я не пішов в армію та не поїхав в АТО у 2016 році. Служба та війна зробили мене тим, ким я є зараз. А оглядаючись назад, даючи оцінку своєму життю, я можу з впевненістю сказати, що я ним задоволений,
ділився Дмитро Бабчук.

Одного разу Дмитро Бабчук "засвітився" у дописі фотографів Костянтина і Влади Ліберових. У ньому вони розповідали про війська, які виконують дуже складні завдання.

"Коротше, це наші елітні війська, які роблять наднебезпечну та зовсім непублічну роботу, але, як правило, дуже неприємну та болючу для ворога. На рахунку хлопців немало успішних операцій в тилу ворога, а човен, який на тренуванні ми лагідно прозвали "одуванчик" – весь в зароблених дірках від ворожих куль", – розповідало подружжя.

Також відомо, що Дмитро Бабчук у мирному житті став кандидатом в майстри спорту з боксу.

Джерело матеріала
loader
loader