Кількість постраждалих унаслідок обстрілу Слов’янська зросла до семи
Кількість постраждалих унаслідок обстрілу Слов’янська зросла до семи

Кількість постраждалих унаслідок обстрілу Слов’янська зросла до семи

Кількість постраждалих унаслідок удару російських військ по Слов’янську Донецької області зросла до сімох осіб, двоє з них – діти, відомо також про одного загиблого.

Як передає Укрінформ, про це Донецька обласна прокуратура повідомила у Фейсбуці.

За фактом порушення законів та звичаїв війни правоохоронці відкрили кримінальне провадження (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України). Іде досудове розслідування.

Слідством встановлено, що о 17:10 понеділка російські загарбники вдарили по місту, імовірно, двома уніфікованими міжвидовими планерувальними боєприпасами Д-30 СН.

Ворожі бомби влучили у двір багатоквартирного будинку й на проїжджу частину. Унаслідок влучання дістав травми 44-річний чоловік, який перебував в автомобілі. Потерпілого доправили до лікарні, однак врятувати його життя не вдалося.

Поранення дістали також 25-річна жінка та її дворічна донька, 13-річна дівчинка і три жінки віком від 21 до 72 років. Ще в однієї громадянки діагностована гостра реакція на стрес.

У місті пошкоджені щонайменше три житлові будинки, автомобілі й автомийка.

Як повідомляв Укрінформ, увечері 7 жовтня російська армія обстріляла Слов'янськ. Була інформація про одного загиблого та шістьох поранених.

Фото: Вадим Філашкін / Телеграм

Джерело матеріала
loader
loader