Galaxy S25 Ultra помітили з Android 15
Galaxy S25 Ultra помітили з Android 15

Galaxy S25 Ultra помітили з Android 15

Samsung незабаром готується представити нову серію флагманських смартфонів Galaxy S25. Ці пристрої будуть оснащені оновленим апаратним забезпеченням високого класу та останньою версією Android. Але перед будь-яким офіційним оголошенням новий твіт від відомого інформатора запропонував нам перший погляд на One UI 7 на Galaxy S25 Ultra. Отже, ось що ми знаємо.

One UI 7 First Look: Galaxy S25 Ultra працює під керуванням ОС Android 15

Ice Universe поділився зображенням, на якому показано, як флагманський телефон південнокорейського технічного гіганта працює на власному скіні на основі ОС Android 15. Дивлячись на зображення, ми отримуємо повний вигляд нового центру керування Galaxy S25 Ultra. Майте на увазі, що це лише макет, тому він ще не офіційний. Раніше дизайн Galaxy S25 Ultra був розкритий за допомогою фіктивних пристроїв, а тепер ми маємо дизайн програмного забезпечення.

Samsung Galaxy S25 Ultra працює під керуванням One UI 7
Samsung Galaxy S25 Ultra працює на базі ОС Android 15 зі спеціальним оформленням One UI 7

Буквально минулого тижня ми висвітлювали звіт про те, як ColorOS 15 і OxygenOS 15 мають інтерфейс, натхненний Apple iOS. Хоча це не пряма копія, навіть макет One UI 7 має центр керування, подібний до iPhone. Він має розділену панель сповіщень із закругленими кутами та прозорими плівками. Існують також уніфіковані розміри для віджетів керування.

Ці редизайни не обмежуються лише центром керування, оскільки інші витоки продемонстрували зміни в панелі програм One UI 7, головному екрані та програмах налаштувань. Очікується, що навіть значок і індикатор батареї, а також додаток камери з елементами керування отримають оновлення. Це вся інформація, яку ми можемо зібрати лише з цього одного зображення. Тож чекайте більше, оскільки ми надамо оновлення, коли в мережі з’являться додаткові відомості.

Джерело матеріала
loader
loader