Емінем незабаром стане дідусем: Гейлі шокувала тата знімком УЗД
Емінем незабаром стане дідусем: Гейлі шокувала тата знімком УЗД

Емінем незабаром стане дідусем: Гейлі шокувала тата знімком УЗД

У четвер, 3 жовтня, 51-річний репер випустив зворушливий кліп на свою пісню "Temporary", де представлені десятки старих домашніх відео його дочки Гейлі Джейд Скотт.

Ближче до кінця відео гордий батько поділився відео, на якому Гейлі Джейд розповідає йому, що чекає на свого первістка від свого чоловіка Евана МакКлінтока.

Гейлі Джейд Скотт, дочка Емінема, фото із соцмереж

Інфлюєнсерка та подкастерка вручає своєму батькові синю футбольну майку з написом "Grandpa" та номером 1, а також зображення сонограми. Щелепа Емінема відвисає, а очі розширюються, коли він плаче від радісних новин.

Емінем з дочкою Хейлі, кадр з кліпу

4 лютого 2023 року Гейлі Джейд побралася зі своїм давнім бойфрендом МакКлінтоком. Вона та МакКлінток зустрічалися шість років до заручин після зустрічі в Мічиганському державному університеті у 2016 році.

Через рік після заручин з МакКлінток Гейлі Джейд оголосила про те, що вони одружилися, опублікувавши в Instagram пост, в якому розмістила свої весільні фотографії.

Раніше ми повідомляли про найгучніший скандал у Голлівуді з P. Diddy: як один репер може поцупити Бейонсе, Джей Ло, Леонардо Ді Капріо та інших на дно.

Також стало відомо, що Тейлор Свіфт зникла з церемонії нагородження MTV VMA 2024, перед цим за нею встановили стеження.

Джерело матеріала
loader
loader