Ексголова ЦРУ назвав умови, які визначають перемогу України у війні
Ексголова ЦРУ назвав умови, які визначають перемогу України у війні

Ексголова ЦРУ назвав умови, які визначають перемогу України у війні

Петреус наголошує, що Захід має надалі підтримувати Україну.

Один з факторів, який визначає перемогу України у війні, - це здатність України ефективно проводити складні операції.  Аби оцінити перспективи подальшого розвитку подій, потрібно також враховувати контекст.

Таку думку висловив колишній директор ЦРУ Девід Петреус в інтерв’ю LIGA.net.

"Події розгортаються в умовах, коли Росія має принаймні учетверо більше робочої сили, ніж Україна. Економіка Росії може бути у 10-12 або й більше разів більшою за українську. Вони мають підтримку Ірану, Китаю, Північної Кореї", - заявив Петреус.

Він наголошує: саме тому західні партнери повинні не просто продовжувати, а й нарощувати підтримку України, аби дозволити перемогти у цій війні з РФ.

"Я не сумніваюся, що Україна й надалі демонструватиме надзвичайні якості на полі бою. У розвитку технологій, у застосуванні інноваційних безпілотних систем. Не лише в повітрі та на морі, а й на землі. Я не сумніваюся в абсолютній рішучості України, її військових, її народу продовжувати війну за незалежність, щоб забезпечити своє виживання як нації", - заявляє Девід Петреус.

Нагадаємо, Девід Петреус назвав слабкі та сильні сторони Росії у війні.З його слів, одна з переваг країни-агресорки - це підтримка країн так званої "вісі зла". 

  • У Росії пригрозили війною ще кільком країнам: що обурило Москву
  • Джонсон назвав ім'я політика, за президенства якого Путін не напав би на Україну
  • Путін налаштовував Трампа проти України: NYT оприлюднило цікаві деталі першої зустрічі політиків
Джерело матеріала
loader
loader