Росіяни скинули три КАБи на Костянтинівку, одна людина загинула
Росіяни скинули три КАБи на Костянтинівку, одна людина загинула

Росіяни скинули три КАБи на Костянтинівку, одна людина загинула

Вдень 6 жовтня росіяни скинули три керовані авіабомби на Костянтинівку Донецької області. Наразі відомо про одного загиблого та щонайменше двох травмованих внаслідок удару. Це попередні дані наслідків ударів, повідомили у Донецькій ОВА.

- Сьогодні вдень росіяни скинули на місто три керовані авіабомби. Пошкоджені дві багатоповерхівки, адмінбудівля, крамниця, кав'ярня, банк, пошта і лінія електропередач. На місці працюють органи влади та всі відповідальні служби, - йдеться у повідомленні.

Окрім того, як зазначають в ОВА, щонайменше чотири людини поранені внаслідок обстрілу Біленького Краматорської громади. Серед поранених - одна дитина, постраждалі  доставлені в лікарню. Передмістя Краматорська і саме місто потрапили під вогонь росіяни вранці і вдень 6 жовтня. Пошкоджені підприємство і приватні будинки.

  • Російські окупанти вдень 11 вересня двічі атакували Костянтинівку у Донецькій області. Там кількість загиблих зросла до трьох. 
  • 24 серпня внаслідок чергової атаки росіян у Костянтинівці Донецької області загинуло 5 цивільних. Ще 5 людей отримали поранення. За версією слідства, удари завдавали по місту з артилерії.
     
Джерело матеріала
loader
loader