Після нещодавнього розлучення: Анастасія Цимбалару зізналася, чи готова до нових стосунків
Після нещодавнього розлучення: Анастасія Цимбалару зізналася, чи готова до нових стосунків

Після нещодавнього розлучення: Анастасія Цимбалару зізналася, чи готова до нових стосунків

У колишнього подружжя там є романтичні сцени, однак акторами грати їх не складно. В інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" Цимбалару зізналася, що у неї з Григорієм прекрасні стосунки.

Анастасія досі не хоче говорити, чому розлучилася з Баклановим. Крім того, акторка, схоже, зараз не зовсім готова будувати нові стосунки. Вона поділилася, що хоче реалізувати себе у багатьох сферах.

Я хочу мандрувати. Я хочу втілювати свої професійні мрії. Я зараз просто живу, отримуючи задоволення від того що зі мною відбувається. Якщо раптом якось так складеться, що я зустріну того чоловіка, якого я хотіла б зустріти, значить так воно і буде. Якщо ні, то я не пропаду без цього,
– зізналася Анастасія Цимбалару.

Цимбалару також поділилася, що чоловіки намагаються познайомитися з нею та навіть присилають квіти. Однак поки що акторка відчуває, що їй цікавіше наодинці з собою.

Мені 32. Я щойно розлучилася. У мене немає сім'ї, немає дітей. А мені здавалося у років 15, що у 25 вже все – повністю реалізована, зі своєю сім'єю. Ви разом, в тебе вже достатньо дорослі діти. Зараз я розумію, що життя тільки починається, тому не ставлю собі ніяких рамок. Буде як буде,
– поділилася акторка.

Анастасія Цимбалару про особисте життя: дивіться відео

Що відомо про розлучення Цимбалару і Бакланова

  • Навесні цього року стало відомо, що актори Анастасія Цимбалару та Григорій Бакланов розлучаються. Пара перебувала у стосунках 10 років. Вони познайомилися в університеті. Одружилися у 2021 році.
  • У нещодавньому інтерв'ю Анастасія розповіла, що з Григорієм у неї були єдині серйозні стосунки у житті. Рішення про розлучення закохані приймали спільно. Ця тема для Цимбалару на той момент була досить болючою. Ніякими подробицями ні вона, ні ексчоловік не діляться й досі.
Джерело матеріала
loader