Кіану Рівз ледь не розбився під час участі в автоперегонах
Кіану Рівз ледь не розбився під час участі в автоперегонах

Кіану Рівз ледь не розбився під час участі в автоперегонах

Дебют зірки "Матриці" та "Джона Віка" в професійних швидкісних заїздах ледь не обернувся для нього трагедією.

Канадський актор, режисер і музикант Кіану Рівз - давній шанувальник швидкої їзди. Наприклад, він є співвласником і співзасновником компанії з виробництва мотоциклів Arch Motorcycle і великим фанатом цього виду транспорту. Та нещодавно артист вирішив спробувати свої сили в автоперегонах.

Рівз узяв участь у професійних перегонах Toyota GR Cup, що проходили у США. Про це повідомляє видання Page Six.

60-річний актор фінішував із пристойним для новачка результатом - він посів 25 місце (з 35) і був кваліфікований на другий день перегонів. Однак нове захоплення принесло не тільки задоволення Рівзу, а й потенційну небезпеку.

Приблизно в середині 45-хвилинних перегонів автомобіль Кіану Рівза зійшов з дистанції - його винесло на траву під час чергового повороту. Він дивом уникнув зіткнення з іншим автомобілем, і залишився при цьому цілим і неушкодженим. Актор повернув свою машину на трасу і продовжив перегони.

Хто такий Кіану Рівз?

Кіану Рівз - канадський актор, кінорежисер, кінопродюсер і музикант (бас-гітарист). Найбільш відомий своїми ролями в кіносеріях "Матриця" (1999-2021) і "Джон Вік" (з 2014), а також у фільмах "Мій власний штат Айдахо" (1991), "Дракула" (1992), "Швидкість" (1994), "Адвокат диявола" (1997), "Костянтин: Володар темряви" (2005) і "47 Ронін" (2013). Є найбільш високооплачуваним актором в історії кінематографу за співвідношенням суми разового гонорару до сукупної суми заробітку ($30 до $156 млн), повідомляє Вікіпедія.

Голлівуд - останні новини:

Раніше зірка "Титаніка", британська акторка Кейт Вінслет, уперше за майже три роки повномасштабної війни публічно висловилася про Україну і своє ставлення до протистояння нашої країни окупанту.

Також стала відома причина загадкової смерті зірки серіалу "Альф" - актора Бенджі Грегорі. Тіло "Брайана Таннера", наймолодшого члена кінородини, було виявлено на парковці ще в червні.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader