У СБУ показали знищення російської техніки та окупантів за тиждень
У СБУ показали знищення російської техніки та окупантів за тиждень

У СБУ показали знищення російської техніки та окупантів за тиждень

Центр спеціальних операцій "А" Служби безпеки України продовжує ефективно знищувати ворожу техніку та особовий склад на окупованих територіях. За інформацією офіційного каналу СБУ, лише за минулий тиждень спецпризначенці знищили значну кількість російської військової техніки та укріплень.

Згідно з повідомленням, було знищено 10 танків, 33 бойові броньовані машини, 18 артилерійських систем і реактивних систем залпового вогню, 4 системи протиповітряної оборони та одну систему радіоелектронної боротьби/розвідки. Крім того, було ліквідовано 219 одиниць автотранспорту, 25 безпілотних літальних апаратів та 22 антени зв'язку.

Спецпризначенці також завдали ударів по 148 ворожих фортифікаційних спорудах і вогневих позиціях, знищили 2 склади з боєприпасами. В результаті операцій було ліквідовано 176 окупантів.

СБУ запрошує бажаючих приєднатися до команди операторів ударних дронів ЦСО "А", надаючи контактну інформацію для заповнення анкети.

Паралельно Генеральний штаб ЗСУ повідомив про успішні удари по трьох командних пунктах російських військ. Були атаковані командні пункти 35-ї та 27-ї окремих мотострілкових бригад, а також один з командних пунктів 2-ї загальновійськової армії ЗС РФ. Для цього використовувалися ракети Storm Shadow і реактивні снаряди GMLRS.

Джерело матеріала
loader
loader