Ці картини не можна вішати вдома: накличуть біду та нещастя
Ці картини не можна вішати вдома: накличуть біду та нещастя

Ці картини не можна вішати вдома: накличуть біду та нещастя

Далеко не всі картини насправді принесуть у дім затишок. Натомість вони можуть закликати до оселі біду та нещастя, тож варто бути дуже обережними, пише ТСН.

Які картини не можна вішати на стінах

Перш за все, прикмети застерігають від того, щоб вішати на стіни картини з зображенням стоячої води. Але ж чому не варто прикрашати ними оселю? Пращури вірили, що цей декор може принести у життя такий собі "застій".

А ось картини з водою, яка тече, навпаки радили вішати на стіни дому – найкраще підбирати ті, де вона не витікає з водойми, а прибуває – наприклад, водоспад. Такі картини можуть зарядити дім позитивною енергією.

Якщо ж на картині зображені незрозумілі вам символи та літери, краще від неї також відмовитися. Виявляється, зображення руїн та розрухи також може притягнути бідність до оселі, і навіть якщо ця картина здається вам досить мальовничою, краще залишити її для нежитлових приміщень.

Негативну енергетику несуть й полотна, де зображений плач, страждання та хвороби – вони можуть принести в оселю безсилля та безнадійність, і якщо на картинах є зображення люті чи насильства, краще також уникати їх у домі.

Також езотерики попереджають і про картини, на яких зображені вже мертві люди.

Картини на стіні
Деякі картини не можна вішати на стіни / Фото Pexels

Які картини приносять щастя

Якщо ви все ж хочете прикрасити житло різноманітними витворами мистецтва, найкраще буде обирати весняні чи літні пейзажі – вони викликають почуття затишку, щастя та тепла. Саме в цю пору року все квітне та примножується, і тому від зображень буде йти позитивна енергетика.

Такі картини найкраще допоможуть наповнити дім тепло та затишком, і найкраще їх вішати у спальні, або ж у вітальні – де збирається уся родина.

Також добре впишуться у оселі й полотна із зображеннями лісу, дерев та рослин. Вони, як вірять езотерики, приносять у дім фінанси.

Джерело матеріала
loader