Росіяни вдарили по Миколаєву двома ракетами, а Нікополь атакували артилерією та дронами
Росіяни вдарили по Миколаєву двома ракетами, а Нікополь атакували артилерією та дронами

Росіяни вдарили по Миколаєву двома ракетами, а Нікополь атакували артилерією та дронами

Війська Росії продовжують атаки на мирні українські міста та села. У ніч на 5 жовтня зазнав обстрілу Миколаїв. Там ворог випустив дві крилаті ракети на об'єкті інфраструктури. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім у своєму телеграм-каналі.

- 4 жовтня близько 22:27 ворог атакував інфраструктурний об'єкт у місті Миколаїв, попередньо крилатими ракетами типу Х-59/Х-69. Постраждалих немає, – написав чиновник.

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що під вогнем опинилися цієї ночі Нікополь та Мирівська громада. За його словами, росіяни застосовували важку артилерію та дрони-камікадзе. Загиблих та постраждалих немає.

Сумська область обстрілювалася російською армією 18 разів. В ОВА підкреслили, що у прикордонних населених пунктах зафіксовано 21 вибух. Ворог атакував область дронами та ракетою, а також скидав авіабомби.

На Херсонщині жертвами російських атак стали двоє людей, ще шестеро - отримали поранення. Голова ОВА Олександр Проскудін повідомив, що окупанти потрапили до сільгосппідприємства, а через обстріл житлових кварталів в області пошкоджено 17 приватних будинків. Також ворог пошкодив газорозподільну станцію, складські приміщення та приватні автомобілі.

  • 29 вересня війська Росії атакували Запоріжжя, городяни повідомляли про сильні вибухи. В результаті постраждали 16 людей.
  • 5 жовтня російські війська атакували Україну за допомогою трьох керованих авіаційних ракет Х-59/69 та 13 ударних безпілотників. Українська система протиповітряної оборони знищила три дрони.
Джерело матеріала
loader