Осінні ціни на вітаміни: в скільки обійдуться яблука, виноград і банани
Осінні ціни на вітаміни: в скільки обійдуться яблука, виноград і банани

Осінні ціни на вітаміни: в скільки обійдуться яблука, виноград і банани

В українських супермаркетах подешевшали яблука та банани, але зросли ціни на виноград. Про це свідчать дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

Другий місяць осені порадує українців дешевшими яблуками. Також в окремих торгових мережах досить демократичні ціни на виноград та банани.

Ціни на фрукти. Фото: скрін youtube

Ціни на яблука

Яблука українці в середньому подешевшали ще на 0,38 гривні та продаються по 25,94 гривні за кілограм. Найдешевше продукт пропонується у супермаркетах Novus – 19,99 гривні за кіло. Яблука "Айдаред" зменшилися у вартості на 3 гривні та продаються по 26,90 гривні за кілограм.

Ціни на яблука. Фото: скрін Мінфін

Ціни на виноград

Середня вартість винограду дещо збільшилася – із 117,85 до 123,72 гривні за кілограм. При цьому в деяких торгових мережах спостерігаються досить демократичні цінники, наприклад, у Novus кілограм винограду коштує 89,99 гривні.

Ціни на виноград. Фото: скрін Мінфін

Ціни на банани

Середній цінник на банани трохи знизився, якщо порівнювати з вереснем - з 58,74 до 58,26 гривні за кілограм. Найнижча вартість фрукта, за даними моніторингу, фіксується у мережі Novus – 54,99 гривні за кілограм.

Ціни на банани. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, омлет стане розкішшю? Чому ціни на яйця знову тягнуться вгору.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, високі ціни на рибу та морепродукти лякають споживачів: де купувати, щоб заощадити.

Теги за темою
продукти
Джерело матеріала
loader
loader