Facebook боротиметься за молодь: платформа запускає декілька цікавих оновлень
Facebook боротиметься за молодь: платформа запускає декілька цікавих оновлень

Facebook боротиметься за молодь: платформа запускає декілька цікавих оновлень

Facebook презентував нові функції для покращення користувацького досвіду, включаючи вкладку "Місцеві" для пошуку подій та товарів у вашому районі, а також вкладку "Досліджувати" для поглибленого занурення в інтереси. Оновлення також включають покращений перегляд відео, спрощені запрошення на події та використання штучного інтелекту для відповіді на запитання у групах

Facebook випустив низку нових функцій, щоб зробити його зручнішим у використанні та більш корисним для пошуку речей на місці, вивчення користувацьких інтересів та спілкування з людьми. Про ці зміни було оголошено на заході Facebook IRL, який компанія нещодавно провела в Остіні, штат Техас. Оновлення також включають покращений перегляд відео, спрощені запрошення на події та використання штучного інтелекту для відповіді на запитання у групах.

Як пише Meta, однією з найцікавіших нових функцій є вкладка "Місцеві". Вона фактично є єдиним вікном для всього, що відбувається у вашому районі. Користувач зможе знайти місцеві події, цікаві речі для продажу у своєму районі та навіть групи людей, які поділяють його інтереси. У компанії порівнюють оновлення з дошкою оголошень цифрової спільноти. Facebook вже випробовує оновлення в кількох містах, як-от Остін, Нью-Йорк, Лос-Анджелес та інших.

Facebook також полегшує пошук місцевих подій завдяки щотижневому дайджесту. Це дає інформацію про цікаві речі, які відбуваються у вашому районі.

Дослідження захоплень

Ще одна нова вкладка називається "Дослідження". Саме тут Facebook допоможе глибше зануритися у хобі та інтереси. Це як особистий гід, який точно знає, що користувачу до душі. Незалежно від того, чи любите ви готувати, подорожувати чи займатися своїми руками, вкладка "Дослідження" покаже вам більше того, що вам подобається.

Відео отримують оновлення

Якщо ви любите дивитися відео на Facebook, вам пощастило, тому що Facebook надає відео більшого та кращого дому на платформі. Ви зможете переглядати всі види відео, від коротких і кумедних роликів до довших відео та навіть прямих трансляцій, усе в одному місці.

Простіші запрошення на події

Плануєте вечірку чи зустріч? Facebook спрощує запрошення людей. Тепер ви можете запрошувати своїх підписників у Instagram на свої події у Facebook і навіть надсилати запрошення за допомогою текстових повідомлень та електронної пошти.

Штучний інтелект, щоб допомогти

Facebook використовує штучний інтелект, щоб зробити платформу ще кращою. Вони тестують нову функцію в групах, де ви можете спілкуватися з ботом ШІ, щоб отримати відповіді на свої запитання. Це як мати обізнаного друга, який завжди готовий допомогти.

Вони також використовують штучний інтелект для узагальнення довгих розмов у групах, щоб ви могли швидко надолужити те, що обговорювалося.

Спільноти месенджерів

Facebook також додає нову функцію в Messenger під назвою "Спільноти". Це чудовий спосіб для людей зі спільними інтересами спілкуватися та спілкуватися. Це як мати клуб, де можна поговорити на улюблені теми з однодумцями.

Джерело матеріала
loader