Жінки будуть в захваті: копійчаний засіб, який прибирає зморшки на обличчі
Жінки будуть в захваті: копійчаний засіб, який прибирає зморшки на обличчі

Жінки будуть в захваті: копійчаний засіб, який прибирає зморшки на обличчі

Названо одну з найкорисніших ягід для жіночого здоров’я.

Журавлинний чай — це смачний органічний напій, який здавна використовується як домашній лікувальний засіб. При правильному вживанні чай замінює пігулки, пише Healthshots.

Дієтологиня Прачі Джайн розповідає, що журавлинний напій сприяє здоров’ю серця, адже ягода містить в собі багато антиоксидантів.

Також чай допомагає зменшити рівень холестерину та знизити артеріальний тиск. Крім цього, журавлина багата вітаміном C, що робить її потужним антиоксидантом, який допомагає підвищити імунітет та поліпшити стан волосся.

З напоєм із журавлини ви можете забути про таблетки для сну, адже ягода допомагає зменшити тривожність і сприяє гарному сну.

Крім того, у медичному журналі Nutrients йдеться, що ягода запобігає передчасному старінню шкіри, адже в журавлинному чаї міститься висока концентрація антиоксидантів, які захищають клітини людського організму від впливу вільних радикалів. Ці радикали не лише спричиняють різні онкологічні захворювання, але й вважаються винуватцями передчасного старіння та виникнення зморшок.

У журналі пишуть, що в рамках експерименту жінки упродовж 6 тижнів вживали напій із журавлини. Після дослідження, в жінок яким понад 50 років, виявили значне покращення шкіри: вона стала гладенькою та пружною, зникли дрібні зморшки, глибокі заломи на шкірі стали майже непомітними.

Що відомо про Nutrients

Nutrients — це міжнародний журнал відкритого доступу про харчування людини, який виходить двічі на місяць в Інтернеті видавництвом MDPI. Азійсько-Тихоокеанська організація нутригенетики та нутригеноміки (APNNO), Італійське товариство дитячої гастроентерології, гепатології та харчування (SIGENP), Новозеландське товариство харчування (NSNZ), Товариство здоров'я очей і харчування (OWNS) та інші є членами Nutrients.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader