Сирський обговорив ситуацію на фронті з американськими генералами
Сирський обговорив ситуацію на фронті з американськими генералами

Сирський обговорив ситуацію на фронті з американськими генералами

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський провів телефонну розмову з командувачем збройних сил США в Європі генералом Крістофером Каволі та командувачем Кіберкомандування США генералом Тімоті Хо.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у Фейсбуці.

Сирський поінформував колег про оперативну обстановку на лінії фронту й виклики, з якими українські війська стикаються під час проведення оборонної операції на окремих ділянках фронту.

Головнокомандувач констатував, що російські загарбники продовжують вести активні наступальні дії, використовуючи перевагу в повітрі й засобах вогневого ураження дальнього радіусі дії. У цьому контексті він акцентував на важливості вчасного отримання Україною озброєння та військової техніки, яка вже була спланована до передачі від партнерів.

Принагідно Сирський наголосив на необхідності якісного посилення співпраці у кіберсфері між відповідними фахівцями збройних сил України й США з метою захисту інформаційно-комунікаційних систем військового призначення.

«Сьогодні нам важливо використовувати усі наявні можливості для досягнення переваги над противником як на полі бою, так і в інформаційному та кіберпросторі», – підкреслив він.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер, 3 жовтня, головнокомандувач ЗСУ працював на одному з найгарячіших напрямків фронту.

Теги за темою
США війна
Джерело матеріала
loader