Шовковський: Для «Динамо» - великий досвід грати з командами найкращих ліг
Шовковський: Для «Динамо» - великий досвід грати з командами найкращих ліг

Шовковський: Для «Динамо» - великий досвід грати з командами найкращих ліг

Головний тренер «Динамо» Олександр Шовковський відповів на запитання представників ЗМІ після виїзного матчу 2-го туру основного етапу Ліги Європи проти німецького «Гоффенгайма» (0:2).

Як повідомляє пресслужба динамівців, наставник українського клубу зазначив, що такі матчі - великий досвід, передає Укрінформ.

«Потрібно розуміти, що останнім часом футбол, як і вся наша країна, виживає. Не йде мова про те, щоб ми могли покращуватися чи удосконалюватися. Ми маємо, у першу чергу, вижити. Це стосується багатьох питань. Ми не можемо залучити кваліфікованих легіонерів, не можемо нормально готуватися. Це об’єктивні причини. У такій ситуації, щоб ставати сильнішими, потрібно грати із суперниками, які сильніші за нас.

Безумовно, для нас це великий досвід - грати проти команд, які представляють п’ятірку найкращих ліг світу, зокрема, Німеччини та Італії. Будемо безпосередньо готуватися до кожної гри та намагатися робити усе від нас залежне, щоб демонструвати той рівень, на який ми здатні», - сказав Шовковський.

В основній сітці Ліги Європи футболісти київського «Динамо» також зіграють з італійською «Ромою» (24 жовтня), угорським «Ференцварошем» (7 листопада), чеською «Вікторією» (28 листопада), іспанським клубом «Реал Сосьєдад» (12 грудня), турецьким «Галатасараєм» (21 січня) та латвійським РФШ (30 січня).

Фото: fcdynamo.com.

Теги за темою
футбол Спорт Німеччина Динамо Ліга Європи
Джерело матеріала
loader