Не Донбас: експерт прогнозує активізацію армії РФ на одному з напрямків
Не Донбас: експерт прогнозує активізацію армії РФ на одному з напрямків

Не Донбас: експерт прогнозує активізацію армії РФ на одному з напрямків

Наразі окупанти поки не мають можливостей для масштабних штурмів.

Армія РФактивізувала військові дії на Запорізькому напрямку. Ймовірно, це пов'язано з тим, що на цю ділянку було направлено додаткові сили ворога після захоплення Вугледара.

Про це розповів військовий експерт Владислав Селезньов у коментарі "24 Каналу"

З його слів, з відступом ЗСУ більше не вдасться тримати під вогневим контролем російську залізничну мережу, яку використовували для постачань військових вантажів російським військам не лише в Донецькій області, а й на півдні Запорізької області:

"Вкрай складно перешкодити інтенсифікації постачань озброєння і військової техніки, боєприпасів для угруповання військ, яке діє на півдні Запорізької та півдні Херсонської областей. Тому цілком імовірно, що бої можуть серйозно активізуватися", - наголосив військовий експерт.

Втім, наразі окупанти поки не мають можливостей для масштабних штурмів, адже для цього потрібна величезна кількість ресурсів, а ознак великих переміщень сил і засобів саме на півдні України поки що не спостерігається. Селезньов наголосив, що здійснюється перекидання десантників на територію Курської області з півдня Запорізької області.

"Найімовірніше, певна динаміка на полі бою буде мати місце. А щодо масштабування думаю, що поки що в росіян немає таких можливостей", - додав Владислав Селезньов.

  • "Великий салют" для "фюрера": експерт назвав дату, коли РФ може масовано атакувати Україну
  • ЗСУ продовжують операцію в Курській області: деталі від ISW
  • Скільки окупантів знищено за добу: Генштаб оновив дані про втрати РФ
Джерело матеріала
loader