На Львівщині відкрилася автокрамниця «Фермерська родина»
На Львівщині відкрилася автокрамниця «Фермерська родина»

На Львівщині відкрилася автокрамниця «Фермерська родина»

1 жовтня 2024 року відбулося відкриття автокрамниці сільськогосподарського кооперативу «Фермерська родина». Про це повідомляє Департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА, пише agronews.ua.

Такий канал збуту став можливим завдяки Проєкту розвитку підприємництва для постраждалого від конфлікту сільського населення в Україні «WeProsper», який реалізовується ДОГО «Сільськогосподарська консультаційна служба» та ГС «Бізнес Мережа Сільських Жінок» в партнерстві з неурядовою організацією SOCODEVI, за фінансової підтримки уряду Канади.

Автокрамниця створена для того, щоб члени сільськогосподарського кооперативу «Фермерська родина» могли безпосередньо продавати свою продукцію, забезпечуючи споживачів якісними товарами. Вона працюватиме у форматі виїзної торгівлі.

3

Катерина Олинець, заступник начальника управління – начальник відділу департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації, підкреслила важливість таких ініціатив для підтримки фермерів, що дозволяють їм розширювати збут, підвищувати конкурентоспроможність продукції та є ще одним способом наблизити продукцію місцевих агровиробників до споживачів.



Перегляди: 0
Джерело матеріала
loader