Майже 100 тисяч: голова Житомирської ОВА озвучив суму своїх доходів
Майже 100 тисяч: голова Житомирської ОВА озвучив суму своїх доходів

Майже 100 тисяч: голова Житомирської ОВА озвучив суму своїх доходів

Віталій Бунечко озвучив свою зарплату та фінансові справи родини.

Голова Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко озвучив інформацію про свою заробітну плату, яку отримує на посаді очільника області. Своїм фінансовим становищем держслужбовець поділився в інтервʼю на YouTube каналі "Міста сили".

На запитання журналістки, скільки Віталій Бунечко отримує зарплатні працюючи головою Житомирської ОВА, він відповів, що 80 тисяч гривень.

"Мені вистачає. Плюс 17 700 в мене пенсія. Насправді вистачає. Зараз немає таких викликів. Вистачає", — сказав голова Житомирської ОВА.

Зазначимо, Віталій Бунечко працює на посаді очільника області ще з 2019 року. Станом на 2024 рік це єдиний очільник області в Україні, який тривалий час обіймає посаду керівника регіону.

Також під час інтервʼю він поділився інформацією щодо активів своєї дружини, з якою він одружився у 2020 році.

"Автомобіль був придбаний моєю дружиною у 2019 році. Це є її власністю. У неї до мене було життя. Це її, це не наше спільно нажите майно. Наразі це єдиний автомобіль, який є у нас в родині", — наголосив Бунечко.

Як пояснив голова Житомирської ОВА, його дружина Олена, надає консультаційні послуги. Однак, за його словами, він не цікавиться, де його дружина бере гроші на життя.

У розмові Віталій згадав про службовий автомобіль, який було придбано наприкінці першого року повномасштабного вторгнення. Коштує таке авто близько 80 тисяч доларів. За словами очільника Житомирської ОВА на транспорт з місцевого бюджету не було витрачено ні копійки.

Хто такий Віталій Бунечко

Віталій Іванович Бунечко — голова Житомирської обласної державної адміністрації з 8 серпня 2019 року. У 2024 році найдовше за тривалістю займає посаду серед усіх чинних голів облдержадміністрацій.

Зарплата в Україні - останні новини

Нагадаємо, міністр фінансів Сергій Марченко інформував, що у 2024 році мінімальну зарплату в Україні підвищили до 8000 гривень.

За даними Мінекономіки, середня зарплата в Україні зросла на 20%. У першій половині 2024 року середня зарплата штатних працівників у сфері інформації та телекомунікації становить 49 831 гривню, у сфері фінансової та страхової діяльності — 39 503 гривень.

Нещодавно народний депутат 9-го скликання Олександр Федієнко заявив про низький рівень зарплати в урядовців ВРУ. Це при тому, що його заробітна плата складає 51 тисячу гривень.

Читайте також:

Джерело матеріала