Melovin розповів, на що витратив перші великі гроші
Melovin розповів, на що витратив перші великі гроші

Melovin розповів, на що витратив перші великі гроші

Ми звикли бачити улюблених артистів на сцені та в кліпах, чути в навушниках і навіть не уявляємо, що було б, якби вони колись обрали інший фах і не створювали музику. За лаштунками ігрового проекту «Хто зверху?», яке щочетверга показує Новий канал, про це розмірковував український артист і учасник шоу Melovin.

«Я завжди любив музику, з самого малечку. Але все одно в дитинстві мріяв про багато професій. Було десять, якщо не більше, варіантів, – розповідає він. – Хотів стати хореографом, викладачем хімії чи біології, парфумером, перукарем, стилістом та ін. По суті, абсолютно всі мої думки та бажання були пов’язані з творчістю. Навіть та ж хімія (усміхається). Погодьтесь, що окрім знання наукових фактів, там треба бути дуже творчим».

Також Melovin пригадав, як заробив перші серйозні гроші, та на що їх витратив.

«Дуже давно, ще до початку творчої кар’єри й популярності, мене запросили провести новорічний святковий захід у невеликому пабі в Одесі. Пам’ятаю, організував там якісь конкурси та розіграші й заробив за це тисячу гривень. На той час, а це було десь десять років тому, то були величезні гроші. І що я зробив? Пішов і придбав собі банку червоної ікри. Завжди мріяв купити її не на святковий стіл, а просто для себе. Тоді зміг це дозволити, – ділиться Melovin. – А вже пізніше, коли заробив більшу суму, купив мамі парфуми».

Фото: пресслужба

Джерело матеріала
loader