Київ росіяни атакували "Шахедами" а по Запорізькій області - вдарили КАБами
Київ росіяни атакували "Шахедами" а по Запорізькій області - вдарили КАБами

Київ росіяни атакували "Шахедами" а по Запорізькій області - вдарили КАБами

Україна зазнала чергової атаки в ніч на 4 жовтня. Війська Росії обстрілювали низку областей, зокрема й українську столицю. В результаті в Києві сталася пожежа у багатоповерховому будинку. Про це повідомив мер міста Віталій Кличко у своєму Телеграм-каналі.

- У Дарницькому районі спалах на балконі квартири на 8 поверсі багатоповерхівки. Під час збиття ворожого БПЛА вибило металопластикову раму на 8 поверсі 16-поверхівки. Потерпілих нема. Займання оперативно ліквідували, - йдеться у повідомленні.

У Запорізькій області окупанти завдали минулої доби 493 удари по 10 населених пунктах. За даними голови ОВА Івана Федорова, ворог здійснив 5 авіаційних ударів по Білогір'ю та Успенівці, а Новоданилівку та Новоандріївку накрив вогнем із РСЗВ. Також армія РФ завдавала ударів артилерією і випустила по області 288 дронів.

Про вибухи вночі повідомив мер Одеси Геннадій Труханов. Він закликав городян перейти в укриття та залишатися у безпеці до відбою тривоги. Подробиць атаки градоначальник наразі не уточнив.

  • 29 вересня Росія запустила територією України понад 20 дронів-камікадзе. Протиповітряну оборону було залучено у чотирьох областях.
  • 2 жовтня Дергачі Харківської області зазнали російської атаки. Внаслідок удару авіабомбою зазнали поранень п'ятеро мирних городян. Про це повідомив у своєму телеграм-каналі голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.
Теги за темою
Обстріл
Джерело матеріала
loader