«Характер.Media» пропонує номінувати військових-блогерів, які стали голосами війни
«Характер.Media» пропонує номінувати військових-блогерів, які стали голосами війни

«Характер.Media» пропонує номінувати військових-блогерів, які стали голосами війни

Читачів запрошують розповісти про військових та ветеранів, які активно діють в інфопросторі, за якими стежать українці і їм довіряють.

Команда «Характер.Media» ініціює спецпроєкт «Люди з характером», щоб відзначити військових і ветеранів, які стали голосами війни. Про це медіа повідомило в пресрелізі.

Спецпроєкт буде представлений як список військових та ветеранів, які активно ведуть свої соцмережі та проявляються в інформаційному просторі. «Це ті, через чиї слова і досвід українці сприймають реалії війни росії проти України. За ними стежать українці — і їм довіряють», — пише видання.

«У публічному просторі часто з'являються різні рейтинги українських блогерів та інфлюенсерів, але справжнього мілітарного топу досі немає. Саме тих захисників та захисниць, яких українці вважають авторитетними, чиїм поглядам і досвіду довіряють, і хочуть чути їхні думки про цю війну», — розповіла головна редакторка видання Діана Жвінкліс.

Команда медіа пропонує номінувати військових і ветеранів, голос яких вам близький, а думка важлива. Для цього потрібно заповнити коротку анкету до 31 жовтня.

Захисники та захисниці, яких номінують українці, стануть обличчями проєкту та отримають запрошення на подію видання у грудні. 

«Характер.Media» — це платформа, яка розкриває всі грані досвіду військових. Команда створює документальні історії та відеоподкасти про військових та ветеранів, які допомагають краще зрозуміти реалії сучасного війська і персональний досвід захисників та захисниць. 

Ілюстрація: «Характер.Media»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги за темою
військові
Джерело матеріала
loader