Документальний фільм про створення гри «S.T.A.L.K.E.R. 2» виклали на YouTube
Документальний фільм про створення гри «S.T.A.L.K.E.R. 2» виклали на YouTube

Документальний фільм про створення гри «S.T.A.L.K.E.R. 2» виклали на YouTube

Вихід гри очікується 20 листопада.

Документальний фільм про те, як українська студія GSC Game World в умовах повномасштабного російського вторгнення в Україну створювала онлан-гру «S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля» можна подивитися на відеоплатформі «Ютуб». Про це розробники повідомили в Х.

«Ми хочемо подякувати Xbox за те, що втілили цей фільм у життя. Ми також вдячні вам: усім, хто залишався з нами протягом усіх цих років. Ваша підтримка зробила цю подорож можливою», — написали вони.

GSC Game World розташовувалася в Києві, але в лютому 2022 року перенесла студію та більшу частину команди в Прагу, щоб завершити розробку гри. У центрі фільму —  особисті історії креативної директорки Марії Григорович та її команди, які працювають в Україні умовах війни.

Режисером стрічки став Ендрю Стефан, відомий за роботою над документальним серіалом «Power On: The Story of Xbox».

Додамо, GSC Game World перенесли реліз «S.T.A.L.K.E.R. 2: Серце Чорнобиля» на 20 листопада.

Фото: стрічка «War Game: Створення S.T.A.L.K.E.R. 2»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Джерело матеріала
loader
loader