До короткого списку Young Journalist Award 2024 увійшла журналістка Суспільного Анастасія Іванців
До короткого списку Young Journalist Award 2024 увійшла журналістка Суспільного Анастасія Іванців

До короткого списку Young Journalist Award 2024 увійшла журналістка Суспільного Анастасія Іванців

Вона увійшла до списку 12 найкращих журналістів, який оголосило журі премії Young Journalist Award 2024 від Thomson Foundation.

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

Журі високо оцінили матеріал репортерки «Суспільне Новини»  Анастасії Іванців  «"Я не спав 45 днів". Один день у відділенні психологічної реабілітації для військових», створеним спільно із фотографом Суспільного Олександром Магулою.

Young Journalist Award проводититься вже 12-й рік поспіль у у партнерстві з Асоціацією іноземної преси Великої Британії (FPA). Відкрита для журналістів віком до 30 років із країн з валовим національним доходом на душу населення менше 20 000 доларів США.

Цьогорічний шорт-лист із 12 претендентів обрали з майже 300 заявок. Він складається із двох журналістів із України, а також Афганістану, Індії, Нігерії, Ємену, Гани та Пакистану.

Згодом журі обере трьох фіналістів, а переможця буде оголошено 25 листопада 2024 року на церемонії нагородження Асоціації іноземної преси в Лондоні.

Фото: Суспільне

Читайте також
Суспільне збільшує кількість ранкових випусків новин на Першому каналі
Аудіопремія «Слушно»: подкаст Суспільного «Unzip» переміг у двох номінаціях
Суспільне запускає канали в месенджері WhatsApp
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
Долучитись
Джерело матеріала
loader