Жорстоко бив ногами: моторошна історія із Запоріжжя, як чоловік побив працівницю бару
Жорстоко бив ногами: моторошна історія із Запоріжжя, як чоловік побив працівницю бару

Жорстоко бив ногами: моторошна історія із Запоріжжя, як чоловік побив працівницю бару

Згідно з оприлюдненою інформацією, ситуація трапилася 26 вересня в одному із закладів на бульварі Шевченка. Поліція Запорізької області вже відреагувала на цей інцидент.

У Запоріжжі чоловік жорстоко побив працівницю бару

В одному з барів Запоріжжя чоловік жорстоко побив працівницю. За даними ЗМІ, дівчина викликала поліцію, щоб вгамувати п'яну компанію. Однак у відповідь на це один з чоловіків накинувся на неї та почав жорстоко бити. Він лупцював її ногами й руками, внаслідок чого дівчина отримала струс мозку, синці та перелом.

Однак, як пишуть у мережі, поліція відкрила справу тільки після того, як ситуація набула розголосу. За словами дівчини, впродовж доби кримінальне провадження не було розпочате, попри наявність відео з камер відеоспостереження та заяву про побиття.

Наразі у поліції повідомили, що внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрили кримінальне провадження.

Попередня правова кваліфікація – ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Потерпілій видали направлення для проходження судово-медичної експертизи,
– йдеться у повідомленні правоохоронців.

Побиття дівчини у Запоріжжі: дивіться відео (Увага! Чутливий контент)

Нападником виявився 28-річний місцевий житель. Станом на зараз слідством вирішується питання щодо кваліфікації його протиправних дій з метою притягнення до кримінальної відповідальності. Водночас за фактом несвоєчасного реагування працівників поліції на повідомлення про злочин призначена службова перевірка.

Теги за темою
поліція
Джерело матеріала
loader
loader