Українсько-польський боксер дізнався суперника у чемпіонському поєдинку
Українсько-польський боксер дізнався суперника у чемпіонському поєдинку

Українсько-польський боксер дізнався суперника у чемпіонському поєдинку

Український боксер середньої ваги Федір Черкашин анонсував свій наступний поєдинок. 28-річний спортсмен проведе бій проти аргентинця Себастіана Орасіо Папецкі. Про це Черкашин написав на своїй сторінці у фейсбуці.

Коли бій та хто суперник Черкашина

На кону поєдинку стоятиме титул WBC International у середньому дивізіоні. Бій відбудеться 26 жовтня у польському місті Закопане.

Супернику Черкашина 33 роки. Аргентинець займає 31 місце в рейтингу WBC у середній ваговій категорії. На професійній арені Себастіан Орасіо Папецкі здобув 22 перемоги, в тому числі 8 нокаутом. У чотирьох поєдинках аргентинець зазнав поразок.

Українсько-польський боксер дізнався суперника у чемпіонському поєдинку - Фото 1

26 жовтня відбудеться бій Черкашин – Папецкі / фото з фейсбуку боксера

Останні поєдинки Черкашина

  • Нагадаємо, що Федір Черкашин з 2017 року проживає у Польщі. Тож на рингу уродженець Харкова представляє дві країни.
  • У цьому році Федір здобув дві перемоги. У лютому він переміг колумбійця Хайро Дельгадо завдяки одноголосному рішенню суддів. Наступний бій Черкашин провів у травні, здобувши перемогу технічним нокаутом у сьомому раунді над мексиканцем Хорхе Коту.
  • Єдиної поразки у професійній кар'єрі Черкашин зазнав у серпні 2023 року, коли виступав в андеркарді бою Усик – Дюбуа. Тоді українець поступився французу Анауелю Нгамісензі.
Теги за темою
Бокс
Джерело матеріала
loader