"Потужно доповнюють великі калібри": у ЗСУ показали полювання "бойових пташок"
"Потужно доповнюють великі калібри": у ЗСУ показали полювання "бойових пташок"

"Потужно доповнюють великі калібри": у ЗСУ показали полювання "бойових пташок"

Командування розповіло, що коли дрони натрапляють на російських "роззяв-вояків", вибух можна побачити з відстані кількох кілометрів.

Українські військові показали роботу дронів у Харківській області. Кадри та деталі 3 жовтня опублікувала пресслужба Оперативно-тактичного угруповання "Харків".

У командуванні зазначили, що "дні летять наче FPV-дрони" і промайнуло вже немало урочистих дат. Однак жодна з них не зупиняла роботу Залізної бригади, тобто 3-ї окремої танкової бригади. Робота це полягає у знищенні російських сил.

"Як і всюди на фронті, бойові "пташки" потужно доповнюють великі калібри. Подивіться на чергову бліцпідбірку вибухових здобутків наших екіпажів БПЛА", — зазначили в ОТУ "Харків".

Українські дрони трощать вогневі точки та позиції ЗС РФ, осліпляють розвідку та безпілотники ворога завдяки знищенню антен, а також знерухомлюють вантажівки, випалюючи їх.

"А коли натрапляють на роззяв-вояків, наздоганяють таким зарядом, що вибух видно за кілька кілометрів", — додала пресслужба.

Нагадаємо, у ЗМІ передали, що Росія прагне помсти після звільнення Вовчанського аграрного заводу. Ворог відправив у штурм 17 броньованих тягачів та понад сотню піхотинців, але це обернулось для нього "катастрофою".

Заступник комбата ударних БПАК "Ахіллес" 92 ОШБр Олесь Маляревич 30 вересня інформував, що ЗС РФ готують нові спроби великих штурмів на Куп’янському напрямку.

Теги за темою
Збройні сили України Харківська область
Джерело матеріала
loader
loader