Оборона Покровська і похід окупантів на Дніпро: Жданов оцінив загрозу
Оборона Покровська і похід окупантів на Дніпро: Жданов оцінив загрозу

Оборона Покровська і похід окупантів на Дніпро: Жданов оцінив загрозу

Окупаційна армія має проблеми з особовим складом.

Російська армія зараз має проблеми з військовою технікою та особовим складом. Тому зарано говорити про оборону Покровська на Донеччиніабо ж плани РФ вийти на Дніпропетровську область.

Про це заявив військовий експерт Олег Жданов, повідомляє "Главред".

"Взяття Покровська для армії РФ - це таке ж величезне завдання, як і для Сізіфа закотити камінь на гору. Я би поки що взагалі не ставив питання про похід росіян на Дніпропетровщину. Як і в найближчий місяць зарано вести розмови про оборону Покровська", - наголосив фахівець.

За його словами, загарбники можуть мати в резерві до п'яти тисяч військовослужбовців. Жданов наголошує, що йдеться не про батальйони, не полки, чи бригади, а "просто 5000 особового складу".

"Це неорганізоване військо, яке буде розподілятися між підрозділами на поповнення втрат. І це дуже різні речі в боєздатності. Крім того, є дефіцит техніки в цих частинах", - пояснив Олег Жданов.

Нагадаємо, політолог Кирило Сазонов повідомив, що РФ кинула цілий армійський корпус на місто Селидове Донецької області. До його складу можуть входити від 30 до 60 тисяч осіб.

  • РФ зосередила пів мільйона осіб: військовий розповів про загрозу для чотирьох великих міст
  • "Великий салют" для "фюрера": експерт назвав дату, коли РФ може масовано атакувати Україну
  • Потрапили в "пастку": окупанти втратили вигідну позицію на одному з напрямків
Джерело матеріала
loader
loader