Недбалість інженера технагляду під час будівництва школи коштувала ₴1,7 млн
Недбалість інженера технагляду під час будівництва школи коштувала ₴1,7 млн

Недбалість інженера технагляду під час будівництва школи коштувала ₴1,7 млн

Недбалість інженера технагляду під час будівництва школи коштувала ₴1,7 млн - Фото 1

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Окружної прокуратури міста Івано-Франківська викрито та повідомлено про підозру інженеру технічного нагляду за фактом службової недбалості, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст.367 КК України).

Слідством встановлено, що колишній начальник відділу Управління капітального будівництва в Івано-Франківській області допустив розтрату бюджетних коштів під час здійснення нагляду за будівництвом школи в Тисменицькому районі.

Він не перевірив обсяги та об’єми виконаних будівельних робіт та підписав акти із неправдивими відомостями щодо переліку робіт та використання будівельних матеріалів. Ці документи стали підставою для перерахування підряднику бюджетних коштів.

Експерти встановили, що вартість робіт, які фактично не були виконані, але були включені до звітних документів, склала близько 1,7 млн грн.

Досудове розслідування – Івано-Франківське РУП ГУНП в Івано-Франківській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Івано-Франківська обласна прокуратура

Tweet
Джерело матеріала
loader