МОН запускає привілейовані садочки: українці обурені дискримінацією
МОН запускає привілейовані садочки: українці обурені дискримінацією

МОН запускає привілейовані садочки: українці обурені дискримінацією

Наприкінці жовтня в Міністерстві освіти і науки України відкриється дитячий садок для дітей працівників міністерства. Це дозволить батькам залишати своїх дітей під наглядом вихователів під час роботи.

Цей садок стане першим етапом впровадження нової моделі дошкільної освіти, про що розповіла заступниця міністра Євгенія Смірнова в інтерв'ю для ZN.UA. Основна мета проекту – створення дошкільних осередків при різних установах, таких як міністерства, бібліотеки та бізнес-центри.

Діти в садочку. Фото: скриншот з відео

Вже обрано кілька громад, де планується запуск перших пілотних закладів. На цю новину звернув увагу екс-керівник УЦОЯО Ігор Лікарчук, який запитав, чому діти працівників МОН не можуть відвідувати звичайні дитячі садки. Його думку підтримали й інші користувачі Facebook, які висловили свої зауваження.

Критика торкнулася й питання безпеки в звичайних дитячих садках, зокрема Наталія Гоголь зауважила, що працівники МОН знають, як насправді проходять справи у таких закладах.

У коментарях Наталії Сидоренко прозвучала думка, що ініціатива почнеться з садочка, а може завершитися створенням університету при МОН.

Крім того, Знай.ua повідомляв, "Витягувати треба вчасно": Жан Беленюк із величезним апаратом пропонує українкам допомогу

Джерело матеріала
loader
loader