Менше проходів перед сівбою з сівалкою Rapid
Менше проходів перед сівбою з сівалкою Rapid

Менше проходів перед сівбою з сівалкою Rapid

Посівні комплекси Rapid від компанії Väderstad представлено на вітчизняному та світовому ринках із шириною захвату від 3 до 8 м, що дає змогу підібрати оптимальний агрегат залежно від нагальних потреб і тракторного парку будь-якого господарства. Rapid — це багатоопераційні універсальні агрегати, які показують високу ефективність під час висіву найпопулярніших у вітчизняних аграріїв сільськогосподарських культур.

Усі без винятку посівні комплекси Rapid мають декілька робочих зон для якісної підготовки ґрунту, інтенсивність роботи яких можна легко змінювати згідно потреби, що забезпечує точний та рівномірний висів насіння в ґрунт лише за один прохід агрегату полем.

Rd3d 19060644 0001 Sda + Cbh Rd No Shadow

У передній частині агрегату можливе встановлення чотирьох типів робочих органів, таких як:

  • вирівнювальна планка CrossВoard Heavy;
  • система Agrilla, яка складається з двох рядів S-подібних пружинних стійок у поєднанні з легкою вирівнювальною планкою CrossBoard;
  • дискова батарея System Disc Aggressive, яка складається з двох рядів інтенсивно працюючих конічних дисків діаметром 450 мм;
  • дискова батарея System Disc Cross Board, яка складається з конічних дисків діаметром 410 мм і з вирівнювальними планками Cross Board.

До речі, інтенсивність роботи комбінації передніх робочих органів можна налаштовувати з кабіни трактора, що значно покращує точність обробітку навіть за мінливих ґрунтових умов у межах поля та зберігає робочий час.

Vv9239 24104

Серцем Rapid є унікальні диско-анкерні сошники, які забезпечують попереднє часткове ущільнення зони висіву, ретельне очищення від можливих рослинних решток зони сівби, високу стабільність і точність висіву насіння навіть за високої швидкості руху.

Vv16524 35123

Високу точність закладання насіння також забезпечує використання унікальної системи контролю глибини із можливістю налаштування з кабіни трактора. За допомогою спеціальних металевих тяг кожне опорне колесо поєднане з двома сошниками, які розташовані попереду нього. Завдяки цьому вдається досягати рівномірної глибини загортання насіння за будь-яких умов.

220925 61

Рекомендована виробником робоча швидкість усіх сівалок Rapid становить від 10 до 14 км/год. Хоча практичний досвід вітчизняних аграріїв показує, що ці сівалки відмінно працюють і на швидкостях 14–16 км/год.


Перегляди: 0
Джерело матеріала
loader