Функція, про яку знають одиниці: як відновити листування у Viber
Функція, про яку знають одиниці: як відновити листування у Viber

Функція, про яку знають одиниці: як відновити листування у Viber

Чи можна відновити віддалений чат у Viber знають не всі, але в критичні моменти одна функція додатку може врятувати важливу інформацію.

Втрата важливого листування у Viber може стати великою проблемою, особливо якщо ви не скористалися маловідомою фукнцією створення резервних копій. Сама компанія пояснила, як відновити листування у Viber на різних пристроях, а також розповіла про можливості відновлення без резервних копій.

Де зберігаються резервні копії Viber?

Viber використовує хмарні сервіси для збереження резервних копій. На Android резервні копії зберігаються у Google Диску, а на iPhone - у iCloud. Це дозволяє користувачам легко відновлювати чати при повторному встановленні додатку або зміні пристрою.

Як відновити листування у Viber на Android існує проста інструкція. Якщо у вас є резервна копія, відновити листування у Viber на Android дуже просто: встановіть Viber з Play Store і увійдіть у свій обліковий запис, після чого натисніть відновити резервну копію з Google Диску.

Для користувачів iPhone процес відновлення схожий: Встановіть Viber з App Store і ввійдіть до свого облікового запису. Система запропонує відновити резервну копію з iCloud, схваліть відновлення і ваша переписка з'явиться на пристрої.

Іноді перед користувачем постає задача, як відновити повідомлення у Viber, видалені співрозмовником. Відновити його без резервної копії неможливо. Viber не дозволяє переглядати видалені співрозмовником повідомлення.

Часто виникає питання, чи можна повернути віддалений чат. Якщо резервна копія була створена до моменту видалення чату, тоді відповідь на це запитання - так, можна. Вам потрібно відновити останню резервну копію, і всі чати, які були на момент її створення, знову з'являться.

Відновити старий Viber на телефоні можна, встановивши додаток у Google Play або App Store, увійшовши у свій обліковий запис і відновивши резервну копію, якщо вона була створена.

Відновлення видалених повідомлень у Viber на Android потребує резервної копії. Без неї відновлення неможливе. Використовуйте налаштування, щоб переконатися, що резервне копіювання активоване.

Якщо ви не знаєте, де знаходиться кошик у Viber, то це не дивно. Такої функції у додатку немає, тому видалені повідомлення не зберігаються і не можуть бути відновлені без резервної копії.

Що таке Viber?

Додаток-месенджер, який дає змогу надсилати повідомлення, здійснювати відео- та голосові VoIP-дзвінки через інтернет. Голосові виклики між користувачами безкоштовні. Viber Messenger має можливість надсилати текстові, голосові та відеоповідомлення, документи, зображення, відеозаписи та файли, а також працювати в автономному режимі, пише Вікіпедія.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader