Дизайн зміниться: якими будуть AirPods Pro 3 і коли їх випустять
Дизайн зміниться: якими будуть AirPods Pro 3 і коли їх випустять

Дизайн зміниться: якими будуть AirPods Pro 3 і коли їх випустять

AirPods Pro 2 від Apple, випущені понад два роки тому, продовжують домінувати на ринку бездротових навушників. Очікується, що AirPods Pro 3 з'являться 2025 року та отримають покращений звук, а також удосконалені функції моніторингу здоров'я.

Окрім того, очікується, що нова версія навушників Apple буде представлена в новому дизайні. Докладніше про те, що відомо AirPods Pro 3, читайте в матеріалі OBOZ.UA.

Новий дизайн та вдосконалені функції

Крім якості звуку та шумоподавлення, які вважаються чудовими для таких маленьких навушників, однією з причин, через яку AirPods Pro 2 залишаються популярними, є прагнення Apple оновлювати набір функцій за допомогою оновлень програмного забезпечення, зазначають у MacRumors.

Коли минулого року вийшла iOS 17, AirPods Pro 2 отримали нові функції Adaptive Audio, елементи керування вимкненням звуку та більш швидке автоматичне перемикання пристроїв.

А з iOS 18, випущеною у вересні, Apple додала функцію жестів головою, що дозволило керувати Siri на AirPods Pro кивком.

Apple також додала Voice Isolation в ‌AirPods Pro‌, щоб скоротити гучні фонові звуки та зробити користувача більш чутним, а також більш детальні елементи керування Adaptive Audio та нову функцію Personalized Spatial Audio, призначену для ігор.

Крім того, AirPods Pro 2 мають отримати значне оновлення в жовтні з випуском iOS 18.1. Очікується, що це оновлення надасть функціонал слухового апарату, що дозволить навушникам працювавати як безрецептурний слуховий апарат для людей з легкою та помірною втратою слуху.

Apple вже отримала дозвіл FDA на цю функцію, яка може стати переломним моментом для багатьох користувачів, зазначають експерти.

Якими будуть AirPods Pro 3

Будь-яке майбутнє покоління AirPods Pro, безумовно, успадкує всі перелічені функції, але експерти вважають, що також варто очікувати й більш кардинальних змін.

Так, багато свідчить про те, що Apple планує змінити як самі навушники, так і зарядний футляр. Тому AirPods Proможуть відрізнятись свіжим зовнішнім виглядом порівняно зі своїми попередниками, які зберегли аналогічний дизайн з моменту появи оригінальних AirPods Pro.

При цьому Apple також зосереджена на покращенні звуку, додаючи швидший аудіопроцесор до кожної нової версії AirPods.

Однак, імовірно, більше інтригують чутки про "набагато кращі" можливості активного шумоподавлення в порівнянні з AirPods Pro 2.

Функції моніторингу здоров'я також є основним фокусом для AirPods Pro 3, пише MacRumors.

Відомо, що Apple розробляє нові датчики, які дозволять навушникам вимірювати температуру тіла всередині вушного каналу.

Це відповідає ширшому просуванню компанії до моніторингу здоров'я у всій лінійці продуктів, але невідомо, чи буде цей датчик в AirPods Pro 3.

Один з провідних аналітиків з Apple Мінг-Чі Куо прогнозує, що вже в 2026 році AirPods матимуть вбудовані інфрачервоні камери.

Вони покращать просторове звучання при використанні з гарнітурою Vision Pro, хоча малоймовірно, що ця технологія дебютує в AirPods Pro 3 наступного року, вважає він.

Джерело матеріала
loader
loader