Ахтем Сеітаблаєв уперше розповів про смерть батька
Ахтем Сеітаблаєв уперше розповів про смерть батька

Ахтем Сеітаблаєв уперше розповів про смерть батька

Відомий артист перестав приховувати свою сімейну трагедію.

Батьки українського актора, режисера і воїна ЗСУ кримськотатарського походження Ахтема Сеітаблаєва, жили в Криму, і навіть після російської окупації відмовилися залишати рідні краї. Їх родини були жертвами радянської депортації, і змогли повернутися до Криму лише коли Ахтем закінчив школу.

Тож після 2014 року, коли артист пропонував мамі й татові виїхати, то завжди отримував рішучу відмову. "Вони відповідали: "Сину, ми не для того приїхали, щоб знову виїжджати. Нехай їдуть вони", - розповів Сеітаблаєв у недавньому інтерв'ю для Oboz.ua.

У ньому ж він уперше згадав, що втратив обох батьків. "Їх, на жаль, вже немає", - каже артист.

Про смерть матері Ахтема Сеітаблаєва, Субіє Налбантової, педагога, акторки та співачки, стало відомо в липні 2021 року. Про те, що він втратив батька, артист раніше не згадував.

Хто такий Ахтем Сеітаблаєв?

Ахтем Сеітаблаєв - український актор і режисер кримськотатарського походження. Заслужений артист АР Крим. Ведучий військово-патріотичного ток-шоу "Хоробрі серця" на телеканалі 1+1. Походить із сім'ї депортованих кримських татар. 25 лютого 2022 року, у перші дні російського вторгнення в Україну, записався до лав ЗСУ, повідомляє Вікіпедія.

Фхтем Сеітаблаєв
Хто такий Ахтем Сеітаблаєв / інфографіка: Главред

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український комік і зірка "Кварталу 95" Юрій Ткач поскаржився на проблеми в шлюбі, через які, за його словами, його сім'я "практично дійшла до дна".

Також син Діми Коляденка, музикант Пилип Коляденко, зізнався, що вже давно одружений, і розкрив подробиці про шлюб і свою непублічну обраницю.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader