Волинянка пропонувала допомогу ухилянтам за €11 тисяч
Волинянка пропонувала допомогу ухилянтам за €11 тисяч

Волинянка пропонувала допомогу ухилянтам за €11 тисяч


Вона везла “клієнта” до прикордонної зони в Чернівецькій області, де надалі пропонувала обрати спосіб перетину кордону: суходолом за допомогою провідників або на матраці через річку Дністер до Республіки Молдова.

Мешканка Волині пропонувала чоловікам перетнути кордон України за 11 тис. євро на матраці через Дністер або пішки з провідником. Нині їй повідомили про підозру Про це пресслужба Київської міської прокуратури у середу, 2 жовтня.

Встановлено, що за  10 000 – 11 000 євро мешканка Волині на своєму автомобілі забирала чоловіка з будь-якого місця України. Вона везла його до прикордонної зони в Чернівецькій області, де в подальшому “клієнту” пропонувала обрати спосіб незаконного перетину кордону: або суходолом поза пунктом пропуску за допомогою провідників або на матраці через річку Дністер до Республіки Молдова.

 Жінку затримали під час отримання 11 000 євро.

 

 

Так, 48-річній мешканці Волинської області повідомили про підозру в організації зі спільниками  схеми незаконного переправлення осіб через державний кордон України за гроші (ч. 3 ст. 332 КК України).

Наразі встановлюються інші учасники незаконної схеми перетину кордону.

 Нагадаємо, викрито схему видачі військовослужбовцям підроблених довідок по догляду за рідними. Підозру повідомлено екс-військовослужбовцю та працівниці медичного закладу, які організували схему протиправного звільнення зі служби.



Теги за темою
СБУ розслідування затримання
Джерело матеріала
loader
loader