"Валерія зі мною розлучиться": путініст Йосип Пригожин розповів, як зненавидів дружину
"Валерія зі мною розлучиться": путініст Йосип Пригожин розповів, як зненавидів дружину

"Валерія зі мною розлучиться": путініст Йосип Пригожин розповів, як зненавидів дружину

Йосип Пригожин розповів про проблеми у шлюбі з Валерією.

Російський продюсер Йосип Пригожин і російська співачка Валерія, які підтримують повномасштабне вторгнення РФ в Україну, згадали, як починалися їхні стосунки.

Як повідомляють росЗМІ, пара була на межі розлучення

"На той момент я навіть закохуватися не планував, оскільки прийшов на цю історію по роботі. До нашої зустрічі я багато чув про Валерію і злився на неї, адже вона виграла конкурс у моєї підопічної. І навіть довго її ненавидів", - розповів продюсер.

Також путініст поділився, як потрапив у неприємності: його кинули друзі й очікували, що Валерія подасть на розлучення.

"Була ситуація з Євробаченням у 2008 році, коли нас жорстко кинули. Наші ж знайомі - друзями цих людей не назвеш. Спочатку вони запросили нас, а потім обламали, ніби вдарили голоблею по голові. Вони думали, що зможуть принизити мене таким чином, показати, що я як продюсер не зміг нічого забезпечити. І розраховували, що Валерія зі мною розлучиться", - поплакався любитель диктатора Путіна.

Хто така співачка Валерія?

Валерія - російська естрадна співачка, народна артистка Росії (2013), народна артистка Чеченської (2017) і Кабардино-Балкарської (2018) республік. Народна артистка ПМР (2016).
18 березня 2022 року виступила в "Лужниках" на мітингу-концерті на честь річниці анексії Криму під назвою "Zа мир без нацизму! Zа Росію! Zа Президента".
7 січня 2023 року, на тлі вторгнення Росії в Україну, Валерію внесли до санкційного списку України за "роль у російській пропаганді".

Співачка Валерія - останні новини по темі

нещодавноЙосип Пригожин поскаржився, що його хвилює залежність дружини Валерії щодо контролю харчування. Продюсер зазначив, що артистка навіть у ресторані зважує їжу, щоб не переїсти.

А також Йосип Пригожин поділився, що він із Валерією занадто різні. У співачки свій погляд на світ. Також він стверджує, що дружина завжди на його боці, а їхні стосунки побудовані на повазі та підтримці.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader