У життя прийдуть 40 бід: що категорично не можна робити 3 жовтня
У життя прийдуть 40 бід: що категорично не можна робити 3 жовтня

У життя прийдуть 40 бід: що категорично не можна робити 3 жовтня

Що можна робити 3 жовтня. Суворі прикмети і заборони, які вбережуть від нещастя.

3 жовтня церква вшановує пам'ять святого священномученика Діонісія Ареопагіта. Як повідомляє Главред, він був афінським аристократом і членом Ареопага, стародавнього суду. Він розглядав справи, пов'язані з моральними і релігійними питаннями. Одного разу Діонісій почув проповідь апостола Павла і вирішив стати християнином.

Після прийняття віри він став першим єпископом Афін. Діонісій активно проповідував християнство, залучаючи до нього багатьох шанувальників. Однак він зазнав гонінь за свою віру. Під час правління імператора Діоклетіана він піддався жорстким піткам і був страчений.

Що можна робити 3 жовтня

Що не можна робити 3 жовтня

1. Не можна 3 жовтня дивитися в дзеркало. Предки вірили, що це накличе на людину 40 бід.

2. Не можна 3 жовтня зайвий раз виходити з дому. Вважається, що цього дня відьми влаштовують вечірки і можуть спричинити нещастя.

3. Не можна 3 жовтня стригтися. Інакше волосся буде рости повільно.

Прикмети 3 жовтня

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Джерело матеріала
loader