Скляна цегла, мармур та монохромна палітра: кращі рішення в дизайні інтер’єру від порадників реаліті-шоу “Найкраща оселя”
Скляна цегла, мармур та монохромна палітра: кращі рішення в дизайні інтер’єру від порадників реаліті-шоу “Найкраща оселя”

Скляна цегла, мармур та монохромна палітра: кращі рішення в дизайні інтер’єру від порадників реаліті-шоу “Найкраща оселя”

Тренди в дизайні інтер’єрів стрімко трансформуються, однак певні рішення позачасові й довго не виходять з моди. Про свої "так" і "ні" в дизайні та безпрограшну класику розповіли порадники нового реаліті-шоу "Найкраща оселя" на ТЕТ – Женя Дубровська та Олександр Кєвшин. З чим поєднувати мармур та як досягти гармонії в монохромній палітрі, дізнавайтеся далі.

Мармур в інтер'єрі

Дизайнерка зіркових інтер'єрів Женя Дубровська використовує мармур у своїх проєктах, однак наголошує, що працювати з ним потрібно з повагою. "Якщо мармур з'являється в інтер'єрі, то від нього все пляше. Не навпаки. Якщо є сильна, потужна текстура мармуру, то всі інші текстури мають підлаштовуватися під нього", – коментує порадниця "Найкращої оселі".

Тканина букле

Букле – це тканина, яка надовго закріпилася в сучасних інтерʼєрах. Її незвична фактура додає меблям індивідуальності та домашнього затишку. "Мені подобається тканина букле. Вона стала популярною 4-5 років тому й продовжує бути популярною. Якщо вам подобається, без проблем використовуйте її в інтер’єрі", – радить Женя Дубровська.

Монохромна палітра

Монохром – це, напевно, одне з найпростіших інтер'єрних рішень, а поєднання чорного та білого – класика мінімалізму. Проте генеральний директор будівельної компанії та порадник реаліті-шоу "Найкраща оселя" Олександр Кєвшин зауважує, що й тут є свої тонкощі. "Монохромна палітра може жити в будь-якому інтер'єрі. Однак є одне "але". Якщо ви хочете поєднати лише два кольори, то поєднуйте їх у такому вигляді – один колір є основою, а інший – акцентом", – наголошує Олександр Кєвшин.

Декоративна скляна цегла

Про декоративну скляну цеглу Женя Дубровська відгукується неоднозначно й наголошує, що ця тенденція смакова: "Її можна використовувати, я взагалі не проти. Однак питання в тому, як правильно подати скляну цеглу, тут є свої нюанси". Тож, якщо плануєте оформити інтер’єр оселі скляними блоками, не нехтуйте консультацією з майстрами.

Індустріальний стиль

Індустріальний стиль – це популярний інтер’єрний напрям, однак він потребує грамотної реалізації. "Це поєднання великих приміщень. Це фабрики, які переробили під житлові або комерційні приміщення. Це метал, високі стелі, великі скління, які доповнюють правильними акцентами. Дуже витонченими, під класику меблями, тонкими металевими елементами, роблячи з них атмосферні штуки для джентльмен клубів або барбершопів. В індустріальному стилі виконують щось дуже тематичне та маскулінне", – вважає Олександр Кєвшин.

Хочете дізнатися більше про тренди в ремонті та дизайні інтер’єрів – дивіться прем’єру нового реаліті-шоу "Найкраща оселя" вже 19 жовтня на телеканалі ТЕТ. Щосуботи о 10:00 його учасники вражатимуть креативними ідеями, дієвими лайфхаками, зухвалими поєднаннями та змагатимуться за звання "найкращої оселі". А порадники проєкту – Женя Дубровська та Олександр Кєвшин – вміло балансуватимуть між практичністю та винахідливістю їхніх рішень і ділитимуться корисними порадами для затишку будь-якого житла. Змінюйте усталені уявлення про будівництво та ремонт і формуйте смак з реаліті-шоу "Найкраща оселя" на ТЕТ.

Джерело матеріала
loader
loader