Помер зірка фільмів "Міцний горішок 2" і "Рутс" Джон Еймос
Помер зірка фільмів "Міцний горішок 2" і "Рутс" Джон Еймос

Помер зірка фільмів "Міцний горішок 2" і "Рутс" Джон Еймос

Помер Джон Емос природньою смертю ще в серпні 2024 року, однак родина не афішувала цю інформацію до сьогодні.

У віці 84 роки пішов з життя відомий американський кіноактор Джон Емос, який здобув популярність після виконання ролі Джеймса Еванса в телесеріалі "Добрі часи". Про смерть актора повідомили у його родині, пише видання Sky. Зокрема, відомо, що серце актора зупинилося ще у серпні, 21. Однак про втрату близької людини родина вирішила повідомити тільки зараз.

"З щирим сумом я ділюся з вами тим, що мій батько помер. Він був людиною з найдобрішим і золотим серцем… і його любили в усьому світі. Багато шанувальників вважають його своїм телебатьком. Він прожив гарне життя. Його спадщина буде жити в його видатних роботах на телебаченні та в кіно як актора", — сказав син актора.

В подробиці смерті актора чоловік не вдався, однак за попередньою інформацією Джон Емос помер природною смертю.

Емос народився 27 грудня 1939 року в Ньюарку, Нью-Джерсі, і був сином механіка. Він закінчив Університет штату Колорадо зі ступенем соціології та грав у шкільній футбольній команді.

Джон Еймос
Фото: media.cnn

Перш ніж зайнятися акторською майстерністю, він переїхав до Нью-Йорка та працював соціальним працівником Інституту правосуддя Вера, працюючи з обвинуваченими в Бруклінському будинку ув’язнення.

Уродженець Нью-Джерсі отримав номінацію "Еммі" за роль Тобі, старішої версії Кунти Кінте, у відомому міні-серіалі "Коріння" 1977 року, а також мав постійну роль адмірала Персі Фіцволлеса, голови Об’єднаного комітету начальників штабів, у "Західному крилі" NBC.

Його кар'єра на великому екрані почалася з класичної мелодійної пісні Мелвіна Ван Піблса Sweet Sweetback's Baadasssss Song (1971), і він зіграв менеджера ресторану, схожого на McDonald's, який наймає африканського принца (Едді Мерфі) і його праву руку (Арсеніо). Холл) у "Поїздці до Америки" (1988).

Нагадаємо, раніше ми писали, що померла актриса Меггі Сміт, оскароносна зірка "Гаррі Поттера" і "Абатства Даунтон".

Крмі цього, Фокус писав, щопомер зірка фільму "Поліцейський із Беверлі-Гіллз" Джон Ештон.

Джерело матеріала
loader
loader