Microsoft Office 2024 тепер доступний для Mac і ПК
Microsoft Office 2024 тепер доступний для Mac і ПК

Microsoft Office 2024 тепер доступний для Mac і ПК

Цього тижня корпорація Майкрософт випускає нову версію Office, розроблену для людей, які не хочуть підписуватися на Microsoft 365. Окремий випуск Microsoft Office 2024 тепер доступний як для споживачів, так і для малого бізнесу, і охоплює заблоковані версії Word, Excel, PowerPoint, OneNote і Outlook на Mac і ПК.

Office 2024 містить багато оновлень, які Microsoft надає передплатникам Microsoft 365 протягом останніх кількох років. Корпорація Майкрософт востаннє випустила окрему версію Office у 2021 році , і ця нова версія Office 2024 включає вдосконалення основних програм, а також зміни в доступності та інтерфейсі користувача.

Office 2024 має нову тему за замовчуванням із останніми принципами Fluent Design від Microsoft, які відповідають візуальним змінам у Windows 11. Microsoft також додала покращення, орієнтовані на доступність, щоб допомогти користувачам Office знаходити потенційні проблеми зі спеціальними можливостями в документах, слайд-шоу, книгах і електронних листах.

Excel 2024 тепер може посилатися на динамічні масиви.
Excel 2024 тепер може посилатися на динамічні масиви. Зображення: Microsoft

Найбільші зміни в Office 2024 можна знайти в Excel, PowerPoint і Outlook. Microsoft додала нові функції в Excel для використання тексту та масивів у робочих аркушах, а також нову функцію IMAGE, яка може отримувати зображення з Інтернету. Excel 2024 тепер також може посилатися на динамічні масиви в діаграмах, які можуть автоматично оновлюватися, а не фіксуватися для заданих точок даних. Microsoft стверджує, що загальну швидкість і стабільність Excel 2024 також слід покращити.

У PowerPoint Microsoft додала функцію камео, що дозволяє вставляти живу трансляцію камери в слайди. У PowerPoint також є нова функція студії звукозапису, яка включає функції запису дикторського тексту, анімації, переходів і рукописного введення. Ви також можете додавати субтитри до відео та аудіофайлів у слайдах, роблячи презентації набагато доступнішими.

В Outlook 2024 покращено пошук.
В Outlook 2024 покращено пошук. Зображення: Microsoft

В Outlook 2024 удосконалено пошук, щоб ви отримували більш відповідні результати для повідомлень, вкладень, контактів і записів календаря. Цей останній випуск Outlook також містить більше параметрів для зустрічей, зокрема можливість автоматично скорочувати їх. Користувачі Mac також можуть налаштувати жести пальця вліво та вправо в Outlook.

У Word, Excel і PowerPoint тепер можна легко вставляти зображення з мобільного пристрою Android, і Microsoft також підтримує версію 1.4 формату OpenDocument (ODF), яка містить ряд нових удосконалень . У Word і PowerPoint також є можливість ставити «подобається» та реагувати на коментарі в документах.

Word 2024 має покращену функцію відновлення файлів.
Word 2024 має покращену функцію відновлення файлів. Зображення: Microsoft

Користувачі Word 2024 також зможуть відновити сеанс у разі збою ПК. Word автоматично відкриє всі документи, які ви відкрили до того, як ваш комп’ютер вийшов з ладу, ви втратили живлення або Word просто несподівано закрився. Користувачі OneNote 2024 також отримають доступ до нових можливостей рукописного введення та малювання.

Microsoft каже, що Office 2024 вимагатиме облікового запису Microsoft і підключення до Інтернету, але якщо це щось схоже на Office 2021, то вам знадобиться лише підключення до Інтернету, щоб встановити пакет, активувати його та отримати будь-які оновлення безпеки. Office 2024 працюватиме на Windows 10 і 11, а також на трьох останніх версіях macOS.

Office 2024 буде доступний у двох різних версіях. Office Home 2024 за ціною $149,99 містить Word, Excel, PowerPoint і OneNote для ПК або Mac. Якщо ви хочете мати Outlook, вам потрібно буде придбати версію Office Home and Business 2024 за 249,99 доларів США , яка також включає права на використання програм у комерційних цілях.

Джерело матеріала
loader
loader