Готуємо максимальні результати для держави на осінь, - Зеленський
Готуємо максимальні результати для держави на осінь, - Зеленський

Готуємо максимальні результати для держави на осінь, - Зеленський

Український лідер Володимир Зеленський заявив, що нині на всіх напрямках та на всіх рівнях його команда готує максимальні результати для держави на осінь. Президент також розповів про ситуацію на фронті та розмову з головнокомандувачем у своєму вечірньому зверненні.

– Зараз на всіх напрямках та на всіх рівнях готуємо максимальні результати для держави на осінь. Все необхідне утримання для "Рамштайну", військові, Офіс, дипломати – все, що потрібно від України для партнерів, щоб краще розуміти наявні можливості – все це забезпечимо. З іншого боку, працюємо і за тими намірами, які має ворог. Ми готуємося протидіяти і саме так, як буде найкорисніше для захисту України, для захисту життя наших людей, - сказав президент.

Готуємо максимальні результати для держави на осінь, - Зеленський - Фото 1

Зеленський також повідомив про доповідь керівника Служби зовнішньої розвідки Олега Іващенка щодо посилення Служби та роботи із чутливою інформацією. Крім того, президент кілька разів розмовляв з головнокомандувачем Олександром Сирським, насамперед щодо Донеччини щодо напрямків, де зараз особливо важко.

  • 30 вересня український лідер України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача, на якому розглядалося комплектування бригад. Також ситуацію на фронті президент обговорив із головнокомандувачем Олександром Сирським.
  • 27 вересня Володимир Зеленський заявив, що переговори, які українська делегація провела у США, були продуктивними та пройшли так, як і планувалося. Україна докладно представила свій План перемоги та пояснила кожен пункт, який до нього входить – це і санкції проти РФ, і озброєння, і кроки щодо російських активів.
Теги за темою
Володимир Зеленський
Джерело матеріала
loader
loader