Анджеліну Джолі запідозрили в романі з молодшим на майже 10 років відомим репером
Анджеліну Джолі запідозрили в романі з молодшим на майже 10 років відомим репером

Анджеліну Джолі запідозрили в романі з молодшим на майже 10 років відомим репером

Знаменитостей все частіше стали помічати разом.

Американську акторку Анджеліну Джолі запідозрили в романі з британським репером Akala, який молодший за неї на дев'ять років.

Приводом для таких пліток стали спільні появи пари на публічних заходах. До слова, днями в Анджеліни Джолі минула вечірка, що стосувався її власного бренду Atelier Jolie. На події був присутній і Akala. Він засвітився на світлинах, що були опубліковані у фотоблогу Atelier Jolie.

Що цікаво, Анджеліну Джолі та Akala незадовго до цього заходу теж бачили разом. Акторка представляла на Нью-Йоркському кінофестивалі фільм "Марія", де вона грає головну роль. Репер під час прем'єри тоді приєднався до Джолі.

Загалом, як пише Daily Mail, подейкують, що пара понад рік приватно зустрічається. Про це почали говорити ще в травні минулого року, коли Akala приєднався до Джолі та її дітей на літературному фестивалі в Ямайці. Вже через шість місяців їх заскочили за вечерею.

Утім, інсайдер видання People має іншу інформацію. Зазначається, що акторка та репер просто приятелюють. Окрім того, їх нібито поєднують проєкти, що стосуються гуманітарної та соціальної допомоги. Тим часом серце Джолі наразі вільне.

Сама ж парочка від коментарів утримується. Ані Анджеліна Джолі, ані Akala не підтверджують їхніх романтичних стосунків, але й не спростовують.

  • Репера P. Diddy ще 120 людей звинуватили в насильстві і зґвалтуванні, наймолодшій жертві – 9 років
  • Помер зірка "Міцного горішка" Джон Еймос
  • Юрій Ткач опинився на межі розлучення з дружиною: "Дійшли практично до дна"
Джерело матеріала
loader
loader