Віталій Козловський повідомив, що його знову перевели на інше місце служби
Віталій Козловський повідомив, що його знову перевели на інше місце служби

Віталій Козловський повідомив, що його знову перевели на інше місце служби

Віталій Козловський був мобілізований до армії у серпні 2023 року. За понад рік служби в силах оборони та захисту України співак змінив вже четверте місце служби.

39-річний український артист Віталій Козловський, яки нині служить в ЗСУ, повідомив, що більше не служить в Національному президентському оркестрі Міністерства оборони України, а проходить службу у складі 22 окремої механізованої бригади. Про це він розповів у себе в дописі в Інстаграм.

Так, за словами Віталія, який починав свій кар’єрний шлях в армії у складі Національної гвардії Україні, після, його перевели до лав ЗСУ, а згодом в Національному президентському оркестрі Міністерства оборони України, з весни 2024 року входить до складу 22-ї окремої механізованої бригади. Як розповів артист, саме ця бригада брала участь в боях за Кліщіївку, Андріївку, Часів Яр. Крім цього його побратими стали одним з перших, хто увійшов у Курськ.

На новому місці артист отримав і нові обов’язки. Як розповів Віталій Козловський, зараз на ньому лежить дві задачі.

"Наразі командування доручило мені 2 задачі. Перша — це забезпечення бригади усім необхідним для виконання бойових завдань. Потрібні Fpv дрони, пікапи, реби… Друга моя задача — патронат. Іншими словами закриття потреб родин загиблих і безвісти зниклих воїнів. Моя публічність — це наразі мій інструмент", — написав Козловський.

Користуючись нагодою артист також вирішив відкрити збір на 1 мільйон, щоб зібрати на FPV дрони для 22 ОМБ.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Віталій Козловський відреагував на звинувачення, що його сестра зрадниця і підтримала Росію.

Крім цього, Фокус писав, що Віталій Козловський показав маму, яка близько 25 років живе за кордоном.

Теги за темою
Збройні сили України
Джерело матеріала
loader
loader