Кабмін звільнив заступника міністра оборони та держсеретаря МОУ
Кабмін звільнив заступника міністра оборони та держсеретаря МОУ

Кабмін звільнив заступника міністра оборони та держсеретаря МОУ

Кабінет міністрів ухвалив рішення про звільнення Станіслава Гайдера з посади заступника міністра оборони України, а також Людмили Дараган з посади державного секретаря МОУ.

Про це повідомив постійний представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Кабінетом міністрів України звільнено: Дубинського Георгія Петровича з посади заступника міністра цифрової трансформації України, Гайдера Станіслава Мечеславовича з посади заступника міністра оборони України, Дараган Людмилу Віталіївну з посади державного секретаря Міністерства оборони України", – написав він.

Мельничук додав, що тимчасово покладено виконання обов’язків державного секретаря Міністерства оборони на Нікіту Нікітенка.

Водночас уряд призначив заступників міністра у МОЗ та Міндовкілля, а також держсекретаря у Міністерство розвитку громад та територій.

"Кабінетом міністрів України призначено: Адаманова Едема Бекіровича – заступником міністра охорони здоров’я України, Семенця Олександра Степановича – заступником міністра захисту довкілля та природних ресурсів України, Білецького Сергія Володимировича – державним секретарем Міністерства розвитку громад та територій України", - зазначив Мельничук.

Як повідомляв Укрінформ, раніше міністр оборони Рустем Умєров підписав подання до Кабінету міністрів про звільнення заступників міністра оборони – Станіслава Гайдера, Олександра Сергія, Юрія Джигира та Людмили Дараган.

Теги за темою
Кабмін Міноборони
Джерело матеріала
loader
loader