У Підмосков’ї з діркою у голові знайдено «екс-міністра» так званої «лнр»
У Підмосков’ї з діркою у голові знайдено «екс-міністра» так званої «лнр»

У Підмосков’ї з діркою у голові знайдено «екс-міністра» так званої «лнр»

У Підмосков’ї з діркою у голові знайдено «екс-міністра» так званої «лнр» - Фото 1

Тіло Завізєнова було знайдено на ділянці в його заміському будинку.

У Підмосков’ї з вогнепальним пораненням голови знайдено “екс-міністра” палива, енергетики та вугільної промисловості так званої “ЛНР” Костянтина Завізєнова. Про це повідомляє ВЧК-ОГПУ.

Як зазначає телеграм-канал із посиланням на свої джерела, тіло “екс-міністра” “ЛНР” Костянтина Завізєнова було знайдено в Істринському районі на ділянці в його заміському будинку.

“Він помер від поранення в голову. Прибулі на місце події поліцейські застали в будинку його неповнолітнього сина, кілька мисливських рушниць. За словами дитини, батько пив горілку і розмовляв із ним про життя. Потім він планував виїхати спати в готель, а на ранок забрати рушниці та їхати на полювання на Камчатку”, – сказано в повідомленні.

Хто такий Костянтин Завізенов

Костянтин Завізєнов є уродженцем російського міста Перм. 50-річний росіянин працював в інвестиційних департаментах Міненерго РФ, Мінпроменерго РФ, а також у концерні “Росенергоатом”.

Як зазначає ВЧК-ОГПУ, з 2010 по 2016 рік Завізєнов був директором з управління ризиками в “Інтер РАО ЄЕС”. Це найбільша в Росії енергетична компанія, яку 2010 року очолив син зберігача активів Путіна – Борис Ковальчук.

У серпні 2022 року Завізєнов був призначений “міністром” палива, енергетики та вугільної промисловості незаконного формування “ЛНР”. // УНІАН

Tweet
Джерело матеріала
loader