Під Кураховим десантники ЗСУ розбили колону ЗС РФ з 19 одиниць техніки
Під Кураховим десантники ЗСУ розбили колону ЗС РФ з 19 одиниць техніки

Під Кураховим десантники ЗСУ розбили колону ЗС РФ з 19 одиниць техніки

Для прориву оборони 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади у районі села Костянтинівка на Донеччині окупанти кинули в бій 11 ББМ з піхотою за підтримки 8 танків.

На Курахівському напрямку ЗС РФ намагалися прорватися колоною з 19 одиниць бронетехніки. Таврійські десантники відбили масовану російську атаку. Про це повідомили у пресслужбі підрозділу.

"Для прориву оборони 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади у районі села Костянтинівка на Донеччині окупанти кинули в бій 11 бойових броньованих машин з піхотою за підтримки восьми танків. Колони окупантів одразу наштовхнулись на потужний опір десантників 79-ки. Завдяки злагодженій бойовій роботі наших підрозділів вдалось знищити 4 танки та 2 бронемашини з окупантами", — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що під час бою 23 окупанти назавжди залишилися в українській землі, і стільки ж отримали поранення. По російських загарбниках працювали з артилерії та скидами з дронів.

Також вціліла ворожа техніка передумала проривати оборону українських десантників і почимчикувала назад.

Нагадаємо, що 12 вересня повідомлялося, щодесантники ЗСУ розгромили колони ЗС РФ із 46 одиниць техніки. Окупанти використали БМП, БТРи, танки і мотоцикли. Між тим рекорд замість них встановили українські десантники, розбивши цю колону.

Джерело матеріала
loader