Керівництво BEDNAR FMT обговорили плани на майбутнє
Керівництво BEDNAR FMT обговорили плани на майбутнє

Керівництво BEDNAR FMT обговорили плани на майбутнє

Україна традиційно займає стратегічне місце для компанії BEDNAR, а цього року посідає перше місце серед ринків світу як з постачання техніки, так і запасних частин.

Цього тижня Україну з робочим візитом відвідали власник BEDNAR FMT Ладіслав Беднар та бізнес-директор компанії Ян Беднар. Протягом візиту відбулися зустрічі з усіма українськими дилерами, на яких обговорювалися підсумки поточного року, нові заплановані моделі техніки та стратегічні плани на майбутнє.

20240923 154539
20240924 100816

Під час зустрічей з дилерами також були підведені підсумки поточного року, обговорені результати роботи на ринку України та визначені ключові напрямки розвитку на 2024-25 роки. Власник компанії BEDNAR FMT Ладіслав Беднар наголосив на важливості українського ринку та подякував партнерам за активну співпрацю, відзначивши високі показники продажів та зростаючий попит на продукцію компанії серед українських аграріїв.

20240924 140600
20240925 093034

Під час візиту головними темами були розширення модельного ряду, постачання запасних частин та поглиблення фінансових програм для українського ринку. Також були обговорені поточні результати цього сезону та перспективи наступного 2025 року.

20240925 164648
Img 4930

Наступного року компанія планує значно розширити асортимент продуктів, зокрема буде додана лінійка техніки для внесення рідких добрив, розширюється модельний ряд зернових сівалок, ґрунтообробної техніки, та головне очікування – презентація швидкісної просапної сівалки.

Img 5035

Окрема увага була приділена новому технологічному рішенню в глибокому рихленні, було презентовано нову модель глибокорозпушувача TERRADUO. І ми раді повідомити, що вже в жовтні буде здійснена перше постачання даного агрегату для проведення демонстрацій на полях України. Окрім цього, ще дві новинки будуть поставлені цього року для тестувань в інтенсивних умовах України – оновлена важка дискова борона ATLAS та важкий подрібнювач рослинних решток DURACUT.

20240926 164301

Враховуючи що асортимент та кількість техніки в Україні стрімко зростає, вже з 1 листопада у дилерів BEDNAR буде значно більше інструментів в постачанні запасних частин, зокрема вже протестована та буде запущена в роботу система Експрес доставки запасних частин за 3 дні з заводу до відділення нової пошти в Україні, планується, що з часом швидкість доставки буде збільшена до 24 годин від складу заводу до відділення НП в Україні.

Також, компанія BEDNAR FMT спільно з EGAP (Чеська експортна гарантійна-страхова компанія) досягли домовленості по розширенню програми, зокрема, тепер і українські аграрії можуть отримати фінансове страхування для купівлі агрегатів BEDNAR.

Візит вищого керівництва компанії BEDNAR FMT став важливим етапом у зміцненні відносин з українськими партнерами та підтвердив стратегічну роль України у глобальній стратегії розвитку компанії.



Перегляди: 0
Джерело матеріала
loader