Зеленський: Сила зброї та дипломатії працюють ефективно тільки разом
Зеленський: Сила зброї та дипломатії працюють ефективно тільки разом

Зеленський: Сила зброї та дипломатії працюють ефективно тільки разом

Президент України Володимир Зеленський провів нараду за підсумками візиту до США та засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Про це він повідомив у своєму вечірньому зверненні 30 вересня.

За словами глави держави, українська та американська команди вже працюють над результатами переговорів у Нью-Йорку та Вашингтоні. Також ведеться підготовка до зустрічі в форматі "Рамштайн", яка, за словами Президента, буде "особливою".

Зеленський підкреслив важливість поєднання військової та дипломатичної сили для реалізації "Плану перемоги". Він також анонсував підписання 27-ї безпекової угоди для України.

На засіданні Ставки обговорювалися питання комплектування бригад, забезпечення зброєю та технікою. Окремо з міністром оборони Умєровим було розглянуто виконання контрактів та роботу інституцій у системі Міноборони.

Президент провів тривалу розмову з Головнокомандувачем ЗСУ Сирським та начальником Генштабу Баргилевичем щодо ситуації на фронті. Зеленський наголосив на необхідності тиску на Росію "всіма засобами" для досягнення "реального й справедливого миру для України".

Наприкінці Президент закликав до максимальної роботи перед зустріччю у форматі "Рамштайн", підкресливши, що досягнення цілей залежить від кожного в команді України.

Теги за темою
Володимир Зеленський
Джерело матеріала
loader